вторник, 5 юли 2011 г.

Марихуана в Острово

Лаборатория за марихуана е била разбита в Разградско по време на спецакция “Производителят”, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР /ОД на МВР/ в Разград.По време на операцията, служителите на реда обискирали две къщи в заветското село Острово.

В тях били открити над 700 кофички, засети с разсад марихуана. На таванско помещение на единия адрес са намерени други над 100 саксии с възрастни растения.
В таванското помещение на една от къщите полицаите открили и напълно оборудвана лаборатория за оглеждане на растенията. Тя разполагала с техника за вентилация, охлаждане и овлажняване на въздуха, специални лампи за осветление и развитие на растенията и др.
По време на акцията бил задържан 56-годишният К.К. собственик на един от имотите, в който бил отглеждан канабисът. Другата къща била собственост на майка му, допълват от ОД на МВР.
Акцията е била осъществена от ОД на МВР – Разград, съвместно с Районното управление “Полиция” в Кубрат, Е ОН България и служители от сектор “Криминална полиция”.
По случая е образувано досъдебно производство.
По информация на полицията 1 гр. суха маса от наркотика на черния пазар струва около 15 лв. и е достатъчен за свиване на две цигари.
ТОП НОВИНИ.БГ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии