понеделник, 18 юли 2011 г.

Четирима души пострадаха при пътни инциденти в Разградско

Четирима души – трима мъже и една жена са пострадали при пътни инциденти в Разградско през уикенда. Това информира пресцентърът на Областна дирекция на МВР (ОД на МВР) в Разград.
В явно нетрезво състояние неправоспособен водач на мотопед “Хонда”, без надлежна регистрация е с охлузни рани и изкълчено рамо, след като паднал от двуколесното возило.
Инцидентът станал малко след полунощ в събота срещу неделя на ул. “9-ти септември” в исперихското село Подайва. 46-годишният Н.Т. управлявал с висока скорост мотопеда, нацелил дупка на пътното платно, вследствие на което изгубил контрол и паднал. Пишман шофьорът, който бил и без обезопасителна каска бил откаран в разградската болница, без опасност за живота. На Н.Т е взета кръвна проба за алкохол.
След удар в мантинела в болница са откарани 48-годишен мъж и 27-годишна жена, допълват от ОД на МВР в Разград. Инцидентът станал около 18.30 ч. вчера по пътя Божурово-Звънарци. Управляваният от 48-годишния шофьор с инициали Д.Д. лек автомобил “Форд Фиеста” излязъл от пътя и се блъснал в еластичната преграда. Вследствие на удара шофьорът е фрактура на дясната китка, а возещата се на задната седалка 27-годишна жена се отървала с фрактура на дясната ръка и контузна рана на главата. По случая е образувано досъдебно производство, уточняват от ОД на МВР – Разград.
Оттам съобщават и за четвърти пострадал при пътен инцидент, станал около 22.30 ч. вчера. След падане от колело в разградската болница със сериозни наранявания се озовал 55-годишен жител на областния град. Мъжът натоварил туби с вода в кошницата на велосипеда, но на кръстовището между бул. “Княз Борис” и улица “28-ми януари” изгубил равновесие и паднал от колелото. При прегледа в болницата е установено, че е получил фрактури на лявата лопатка, петото и шестото ребро и лумбален прешлен. Взета му е и взета кръвна проба за алкохол.

ТОП НОВИНИ.БГ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии