събота, 21 януари 2012 г.

Министър Цветан Цветанов коментира случая в Малко Враново

През края на миналата 2011 година загинаха две млади момчета и още две бяха тежко ранени след зверска катастрофа в село Малко Враново.


На мястото на произшествието се събраха близки и познати на пострадалите.
В голяма сплотеност хората се опитаха да помогнат на ранените.

Потресени от ужасяващата гледка и от внезапната смърт на двама млади хора, някои хора са реагирали остро към медицинския екип дошъл да помогне на пострадалите.

Повечето медии едногласно се възползваха от случая да преиначат трагедията на хората и
и вместо да предат обективно събитието, наблегнаха на етническият произход на пострадалите и техните близки и предадоха новината в духа на "300 роми нападнаха линейка",

Ето и една извадка от focus-news.net
Цветанов обясни, че на 29. 12. 2011 г. в РУ на полицията в Сливо поле се получава телефонно обаждане за катастрофа в с. Малко Враново. Непосредствено след сигнала, е подаден и сигнал до 112. Към мястото е изпратен дежурен наряд. Полицейските служители са застигнали автомобил на Бърза помощ и заедно са стигнали до мястото на катастрофата. Полицаите са помогнали на медицинския екип да осигури помощ на пострадалите. Полицаите са снели самоличността на най-агресивния гражданин. Местопроизшествието е запазено с полицейска лента. След целия анализ, доказателствените материали са предоставени на прокуратурата в Русе. Въпросното лице мисля, че ще получи заслуженото, каза Цветанов.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии