вторник, 28 февруари 2012 г.

Четири години крадци изнасяли вещи от къща в Брестовене

Обраха къща в Брестовене
Цели четири години години са крадели всякакви вещи от къща в Брестовене.
Бандитите се възползвали от отсъствието на стопаните и срязали решетка на прозорец в имота и по този начин са изнасяли каквото им хареса.

Крадци обирали необитаема къща в продължение на четири години и изнасяли поетапно покъщнината на 54-годишната собственичка, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Разград.


Жената, която притежавала имота на улица “Тунджа” в кубратското село Брестовене била в чужбина от 2007 г. Прибрала се в родното място вчера и установила, че крадци са срязали решетка на прозорец в имота. По време на отсъствието й от къщата били изнесени комбинирана печка на твърдо гориво, бойлер на дърва, хладилник, два броя перални машини, две шевни машини, телевизор, печка “Blu sky”, печка тип “духалка” и скара за месо.

Нанесените щети са в процес на изясняване, а по случая е образувано досъдебно производство.

Пенсионер от Дряновец пък останал със 150 лв. по-малко след като неизвестен извършител ги откраднал от дома му, добавиха от Областна дирекция на МВР – Разград.

Парите били оставени в плик под спален дюшек в една от стаите. Н.Й. установил липсата им около 11 часа вчера. Води се проверка по случая.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии