понеделник, 4 март 2013 г.

Гасиха къща в Голямо Враново


Огнеборци гасиха къща в Голямо Враново, има съмнения за умишлен палеж
През последните три денонощия екипи на пожарната са имали 10 излизания – гасили са два пожара, при които са нанесени материални щети, извършили са едно дежурство, а останалите излизания са били за пожари без нанесени щети.

При един от инцидентите има съмнения за умишлен палеж. Пожарът е пламнал в къща в с. Голямо Враново малко след полунощ. Незабавно е изпратен екип огнеборци от Сливо поле.
При пристигане на адреса пожарникарите са установили, че огънят е обхванал целия етаж на къщата /около 60 кв.м./, покривът е паднал, срутил се е таванът, който е дървен гредоред. Пожарът е овладян и ликвидиран, а до сутринта е извършено разчистване и осъществено дежурство от противопожарния екип.

Освен покрива е унищожено и домашно имущество, няма пострадали. По данни на хора от селото, мъж, който е обитавал къщата се е заканвал да я запали. Той не е бил открит. Случаят е предаден на полицията, започнало е разследване. В РУП –Сливо поле е образувано досъдебно производство. Днес се извършват допълнителни огледи.

Пожар е възникнал и в къща в с. Хотанца. При него са унищожени около 35 кв. м. покривна конструкция, опушени са стени, засегнати са мебели, ел.уреди. Пожарът е възникнал от включен маслен.

dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии