вторник, 19 март 2013 г.

Мъж от Завет е обвинен в измама


Мъж от Завет е обвинен в крупна измама.

62-годишен мъж от Завет и негов съучастник са привлечени като обвиняеми, след като изтеглили с измама 570 200 евро от чужда банкова сметка. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 19 март миналата година Л.Д. от Завет и 41-годишният В.Ц., който живеел в София, изтеглили парите от банков клон в столицата, представяйки фалшиво пълномощно. На пълномощното бил придаден вид, че е подписано от собственика на сметката и заверено от нотариус.


За липсата на крупната сума сигнализирал през юни титулярът на сметката. При проведеното разследване органите на реда стигнали до извършителите.

След доклад на материалите пред Софийска районна прокуратура Л.Д. бил привлечен като обвиняем за извършеното престъпление, а от 4 януари измамникът от Завет е с наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”.

На 22 февруари обвинение било повдигнато и на другия участник в схемата - В.Ц., който се оказал известен на полицията с множество кражби и измами. Към момента 41-годишният мъж се укрива от полицията и е обявен за общодържавно издирване. Действията по разследването продължават.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии