петък, 10 май 2013 г.

Син уби баща си в село Звънарци


Син уби баща си след скандал в кубратското село Звънарци
Син уби баща си след битов скандал в кубратското село Звънарци. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Разград.

Трупът на 76-годишния Ахмед Юсуф е бил намерен около 23 ч. снощи в дома му. Тялото на възрастния мъж било с множество порезно-прободни рани в областта на врата, главата и лявата ръка.
За убийството на Ахмед е задържан 49-годишният му син Недрет. Кметицата на селото Нефисе Наим обясни, че пенсионерът живеел с Недрет и другия си син, като и двамата имали психически проблеми. По думите на кметицата Недрет постоянно се карал с баща си за пари и неведнъж пребивал родителя си, който от страх често спял по полята.

Вероятно причина за снощния скандал между двамата отново са станали парите. При разпрата Недрет първо пребил баща си, а после го удрял с брадва. Съседи чули скандала и звъннали на кметицата не селото, която пък подала сигнала за случая на тел. 112.

Тялото на Ахмед Юсуф е откарано за аутопсия в разградската болница, а синът на стареца е задържан за 24 часа в Районното полицейско управление в Кубрат.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии