неделя, 23 юни 2013 г.

Подпалиха автомобил в Малко Враново


Подпалиха автомобил в Малко Враново.


На 21 юни в 2.07 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Опел” в Малко Враново, съобщава пресслужбата на Областната дирекция на МВР в Русе.
На мястото е изпратен екип на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Сливо поле. При пристигане на адреса пожарникарите са установили, че огънят е обхванал лекия автомобил, като междувременно е гръмнала бутилката на газовата уредба на автомобила. Пожарът е ликвидиран до 3:45 часа на площ около 8 кв.м. Колата е унищожена напълно, като е засегнат и намиращият се наблизо лекотоварен автомобил „Фиат”, с обгоряла предна броня, загасена от собственика до пристигане на огнеборците.

Предполагаема причина за пожара е умишлен палеж. По случая се води разследване от РУ „Полиция” в Сливо поле.

Огнеборците от региона са се отзовали и на сигнал за пожар в стопанска постройка в с. Караманово. На мястото е отишъл противопожарен екип от службата в Бяла. Пламъците са погасени за по-малко от 3 часа на площ около 90 кв. м., а разчистването и наблюдението е продължило още 5 часа. При пожара са унищожени 1 000 броя бали с фураж, 80 кв.м. покривна конструкция. Не е допуснато разпространение на пожара към намиращата се наблизо къща.

Няма пострадали хора. Причините за пожара са в процес на изясняване. В РУ „Полиция” – Бяла е образувано досъдебно производство.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии