събота, 3 август 2013 г.

Търсят жива изчезналата Мелизар


Няма намерен нито труп, нито части от такъв, при извършените огледи в блок №5 в ж.к. „Дружба“ при издирването на Мелиса (Мелизар), чието изчезване събуди много тревожни версии, тиражирани в публичното пространство.

Огледите са обхванали още жилището, входа, включително таван, мази, контейнери и околоблоково пространство, съобщи днес по време на среща с медиите директорът на Областната дирекция на МВР в Русе комисар Светослав Първанов, в отговор на журналистически въпрос. Засега се издирва жив човек, каза още той.


Рано тази сутрин събраните веществени доказателства са били транспортирани до София и предадени в Научноизследователския институт по криминалистика и криминология (НИКК). Между тях има и такива, които са били предадени доброволно от член на семейството, живеещ в апартамента, който са обитавали.

Тъй като домът в блок №5 е бил разбит - срязани са пантите, за да се проникне в него, сега той е запечатан, а след това са взети мерки да не се допускат случайни хора в него, защото нито един от членовете на семейството не живее там, информира още комисар Първанов и допълни, че сега се чакат резултатите от експертизите, като издирването на жената не е спряло.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии