неделя, 6 октомври 2013 г.

Автомобил се преобърна след удар в крайпътен дънер в Русенско


„Нисан“ се преобърна след удар в дънер край третокласния път Сливо поле – Черешово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

Инцидентът се е случил на 5 км от Сливо поле. Собственикът на колата З. З. На 40 години от Кошарна, който е шофирал, загубил контрол, автомобилът напуснал пътното платно вдясно по посока на движението и се блъснал в крайпътен дънер, вследствие на което се преобърнал в обхвата на пътя.
При произшествието са регистрирани само материални щети по колата, като водачът е леко ранен. Алкохолният тест на шофоьра е отрицателен.

На 4 октомври около 22:00 часа на бул. „Гоце Делчев“ лек автомобил „Шкода", собственост на Д. Т., управляван от В. Й. на 55 години от Русе, при извършване завой наляво по ул. „Тинтява", не пропуска движещото се насреща „Ауди", в резултат на което се стига до сблъсък. Вследствие на удара е пострадал водачът В. Й. След преглед в русенската болница той е заявил, че не желае настаняване за наблюдение. Най-вероятна причина за произшествието е отнемане на предимство. Алкохолните проби са отрицателни.

На мястото е изпратен и противопожарен автомобил за обезопасяване на възникнало изтичане на газ от бутилката на „Шкода“-та. Същата е спряна, уточняват органите на реда.

Около 15:10 на 5 октомври пък на бул. „България” в посока София, тъмно на цвят МПС с неизвестен водач, блъска пресичащият от дясно на ляво пътното платно пешеходец Д. Н. на 19 години от Русе. В резултат на удара пешеходецът е настанен в ортопедията на русенската болница с фрактура на дясна подбедрица. Причините за произшествието се изясняват.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии