понеделник, 21 април 2014 г.

Баща преби до смърт детето си на Великден

Седемгодишно дете почина след побой в Русе. Инцидентът е станал в късния следобед вчера, на Великден. Момиченцето е било прието мъртво в Русенската болница, откъдето е подаден сигнал в полицията.

Трагедията се е разиграла в блок „Мура” в русенския квартал „Здравец, вчера около 16:30 часа. Линейката е закарала 7-годишната Пламена в болницата, но детето вече било мъртва. Тя, заедно с 4-годишната си сестричка, са живеели в общинско жилище в блока, с баща си и втората му жена.
Бащата Пламен е безработен и често е биел децата, разказва фризьорка, чийто салон се намира под тяхното жилище.

Бащата Пламен често се карал със съседите, разказват хора от блока. Той не работел, хващал се на почасова работа, когато някой го извика. Събирал боклуци, които трупал в жилището си. Децата почти не излизали навън. Семейството е било посещавано и от социалните служби. От полицията за момента отказват коментар по случая. От Окръжна прокуратура потвърдиха, че работят по такъв случай. Образувано е досъдебно производство, като не се пояснява дали е срещу неизвестен извършител или има заподозрян. По неофицилна информация бащата е задържан задържан за 72 часа.


dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии