неделя, 6 април 2014 г.

Кабели и техника откраднати в Борово и Ветово

Кабели и техника откраднати в Борово и Ветово


За два случая на откраднати ел. проводници и техника съобщава ОД на МВР за изминалия ден.

На 05 април в 10,00 ч. в РУП - Бяла е получен сигнал, че за периода началото на м.март 2014г. до 05 април в гр.Борово от работилница на ул. "Първи май" е извършена кражба.
При направеният оглед е установено, че са срязани захранващи проводници от две междустълбия с обща дължина 80м. В ремонтната работилница е проникнато, чрез срязване на външна телена мрежа на прозорец и са отнети кабелите от ел. инсталацията с обща дължина около 2500 м, и захранващ ел.кабел за телфер, собственост на фирма от гр. Борово. Нанесените щети са в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 195, ал. 1 т.3и т.4 вр.чл.194 ал.1от НК.

На 05 април около 10,00ч. в ОДЧ при РУП-Ветово е получено писмено заявление от Р.С. на 51 години от гр. Белослав, че за периода от месец ноември 2013г. до 10,00часа на 05 април, чрез взломяване на входна врата е проникнато в наследственият й имот - къща с прилежащи стопански постройки в гр. Ветово, от където е извършена кражба на 2 бр. ръчни колички, газова бутилка, топче оградна мрежа и 3 бр.захранващи кабели за ел. уреди. По данни на заявителя всичко е на обща стойност около 400 лв. По случая е образувано досъдебно производство с оглед данни за престъпление по чл. 195, ал.1, т.3 от НК.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии