четвъртък, 18 септември 2014 г.

Ветовски измамник пука гуми при гонка с полицаи, бяга пеш в царевицата

Спукана гума
25-годишен познайник на полицията от град Ветово е задържан от служители на РПУ – Полски Тръмбеш и Г. Оряховица, след като опитал да осуети проверки от служители на територията на две полицейски управления.

Инцидентът станал в следобедните часове вчера. В полицейското управление в Полски Тръмбеш бил подаден сигнал за лек автомобил БМВ, с чуждестранни транзитни табели, движещ се по пътя В. Търново – Русе, който не е спрял на подаден сигнал за спиране със стоп палка.
Незабавно били предприети заградителни мероприятия с използване на помощни средства за принудително спиране на автомобила. В района на с. Раданово, при приближаване на въпросното возило, униформените отново подали знак със стоп палка. Вместо да се подчини на полицейското разпореждане водачът не само че натиснал педала за газта, но и насочил автомобила срещу намиращия се в близост униформен служител. При преминаване през лентата за принудително спиране спукал предните гуми на колата, но въпреки това продължил в посока Русе. След намесата на други двама служители бил принуден да спре, след което напуснал возилото и побягнал към намираща се в близост царевична нива, където минути по-късно бил задържан. При изясняване на самоличността му станало ясно, че това е 25-годишният А. П., познайник на полицията по линия «телефонни измами». При оглед на автомобила било установено, че А. П. е подменил предната регистрационна табела и закрил задната с чужди транзитни табели с изтекъл срок на валидност. А. П. е задържан, срещу него е започнато бързо производство в РУ – П. Тръмбеш.


ruse-news.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии