понеделник, 4 май 2015 г.

Хванаха двама 22-годишни да шофират пияни в Русенско

Хванаха двама 22-годишни да шофират пияни в Русенско

На 1 май , около 19:55 часа в РУ Ветово е получен сигнал, че в с. Кривня неизвестен водач управлява л.а. «Фиат» след употреба на алкохол.

При извършен обход в района, на път 2302 /гр. Ветово посока гр. Сеново, на 200 м. след жп спирка с. Кривня/, полицаите са засекли и спрели въпросния автомобил, съобщават от ОД на МВР- Русе.
В хода на извършената проверка на водача Х.М. /22 г./ се установява, че той е неправоспособен и няма свидетелство за правоуправление. Направена справка е показала, че водачът вече е наказван за подобно деяние – в едногодишен срок има издадено наказателно постановление за нарушение по чл. 150 от ЗДВП, влязло в сила на 30.03.2015 г. Водачът е проверен за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело над 2.00 промила. По случая е заведено бързо производство.

Вчера, 3 май, около 03:50 часа, в Бяла, на ул. Княз Александър Батенберг екип от РУ Бяла спира за проверка лек автомобил «Тойота Ярис", управляван от А.С. /22 г./. На водача е направена проба за алкохол с техническо средство, при която уредът е отчел над 1.2 промила. По случая е образувано бързо производство, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии