четвъртък, 15 октомври 2015 г.

Разкриха 32-годишен, обрал имот в Голямо Враново

Разкриха 32-годишен, обрал имот в Голямо Враново

В понеделник в РУ- Сливо поле е получено съобщение от стопанин на имот в с. Голямо Враново, че за периода 30 септември до 11 октомври, в него е извършена кражба на медни проводници с различна дължина и сечение, конски хамут и конски оглавник, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

Заявено е, че е нанесена щета на стойност около 250 лв. При проведените оперативно- издирвателни полицейски действия служителите на реда от Сливо поле са установили като автор на кражбата 32-годишния И.С. Работата по случая продължава.

Започнало е разследване за кражба от вилен имот в местността “Папаз дере” в Русе. Според стопанина на вилата за периода от 16:00 ч. на 3 октомври до 12:30 ч. вчера, след взлом на шапрон и прозорец, е извършена кражба на две ръчни колички, 80-литров казан за варене на ракия, микровълнова фурна и кафе машина. Нанесени са щети на стойност около 400 лв. По случая е заведено досъдебно производство.

В Първо РУ разследват сигнал за взломена кафе машина на ул. Александровска в Русе. Според постъпилия сигнал престъплението е станало за времето от 05:30 до 06:00 ч. вчера, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

При оглед на място се е установило, че с техническо средство и натиск в областта на заключващия механизъм е взломен автомата за кафе и е извършена кражба на монетния механизъм и касата. Заявената щета е за около 500 лв. По случая е заведено досъдебно производство.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии