вторник, 20 октомври 2015 г.

Хванаха пияни шофьори на "Фиат" и "Пежо"

Хванаха пияни шофьори на "Фиат" и "Пежо".

В неделя, 18 октомври, около 20:40 часа докато екип служители от РУ- Сливо поле са се движели по бул. България в Сливо поле, пред служебния автомобил забелязват да се движи лек автомобил "Фиат Брава" с неадекватно поведение на пътя, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.


При последвала проверка на водача на "Фиат"-а се е оказало, че това е Т.Б. на 28 г. от Сливо поле, който лъхал на алкохол. Мъжът е изпробван с техническо средство от униформените и му е измерена концентрация на алкохол 2,14 на хиляда. На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение и му е връчен талон за медицинско изследване. По случая е започнато бързо производство.

На 18 октомври, около 05:00 часа, екип на сектор Пътна полиция е спрял за проверка лек автомобил "Пежо 307", управляван от Х.Й. на 30 г. от Цар Калоян. При извършената проверка за алкохол с техническо средство полицаите са установили, че водачът е седнал зад волана пил – измерената концентрация на алкохол в издишания въздух е 2,41 на хиляда.

На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение и му е връчен талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство, съобщават още от ОД на МВР- Русе.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии