петък, 20 май 2016 г.

Бой в Малко Враново, пострада бременна жена, мъж е със счупен череп

болница
Трима души са откарани в русенската болница след сбиване в Малко Враново. Инцидентът е станал вчера следобед, съобщават от Областната дирекция на МВР. Единият от пострадалите е със счупен череп.

На 19 май, в 17.28 часа, е подаден сигнал за възникнал конфликт и последвало сбиване, с пострадали, на ул."Черно море" в с.Малко Враново.
В хода на проведените оперативно издирвателини мероприятия е установено, че около 17.20 часа двама братя на 41 и на 40 години и двамата от с.Малко Враново, прескочили оградата, разделяща техния имот от имота на съседа им.

Възникнал е конфликт между 26- годишния съсед и двамата братя, които започнали да нанасят побой с дървени пръти на младия мъж. Жената, с която той съжителства, бременна в седми месец, се опитала да прекрати конфликта, но била ударена от братята.

Това провокирало 26- годишния съсед, който нанесъл удари с твърд предмет по телата на братята. Жената и двамата братя са откарани от екип на Спешна помощ в МБАЛ- Русе, където е установено, че единия от братята има счупване на черепа.

Той е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия". Другите двама са освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии