четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Майка и две дъщери мамили чужденци с брак

Майка и двете й дъщери и зетя измамили евреин, вероятно има и други чужденци.
В Завет са задържани жените С.П. на 29 години - криминално проявена за лъжесвидетелстване, Г.Я. на 51 години - криминално проявена за кражба, Г.А. на 23 години, както и 35-годишният В.В.


Три жени и един мъж от град Завет са действали по схема за сключване на брак на чужденци с българки, които се представят за холандски гражданки. И четиримата са задържани тази сутрин в родния си град при полицейска операция на Главна дирекция „Криминална престъпност" и ОДМВР-Разград - съобщиха от полицията в Разград.
Операцията е по сигнал през Интерпол-Йерусалим от израелски гражданин, завлечен в продължение на 2 години с 30 000 евро. По интернет една от жените му оа задържаните има данни, че са извършители на поредица измами и опити за измами на граждани от Германия, Холандия и Турция. Криминалистите продължават работата за установяване на потърпевши от действията на вече задържаните от групата.
Четиримата имат роднински връзки. 51-годишната Г.Я. е майка на 29-годишната С.П. и на 23-годишната Г.Я., а 35-годишният Васил В. е съпруг на по-голямата сестра. Майката не за пръв път попада в криминалните хроники, разследвана е за кражба, голямата й дъщеря пък за лъжесвидетелстване, но не са осъждани. И четиримата нямат официални доходи.
бещавала брак, като искала периодично пари, за да отиде при него.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии