петък, 24 февруари 2012 г.

Меле на центъра в Русе

Свада прерасна в бой заради булка на пъпа на града.Според свидетели екшънът приключил след намесата на полицаите, които отвели единия от участниците в побоя.

Две ромски фамилии се сбиха в заведение на пъпа на Русе. За скандала пред Дарик разказаха негови неволни свидетели в ресторанта “Кралска закуска”, а по-късно за неприятния инцидент потвърди и собственикът на заведението Красимир Иванчев.

Екшънът започнал преди обяд съвсем ненадейно, както за клиентите, така и за персонала. На една от масите седели мъж и жена, към които се присъединила малка група хора. С идването им между тях започнал разгорещен спор, а след секунди мъжете демонстрирали и юмручна сила. При сбиването по-сериозно пострадал седящият мъж. Лютата свада била породена от недоволство в двете фамилии от любовта на децата им, твърдят запознати. За да разтърват биещите се, персоналът позвънил в полицията. Още повече, че фамилиите включили в спора стол и оливерник.

Щетите тепърва ще се установят, каза пред Дарик Красимир Иванчев и изрази съжаление, че скандалът е нарушил спокойствието на останалите клиенти.

Екип от Първо РУ, отзовал се на сигнала, ще изяснява случаят. Дарик научи още, че една от фамилиите вече е подала жалба в полицията. Веднага след като раните на пострадалия мъж били обработени в болницата, а той освободен за домашно лечение.

dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии