четвъртък, 8 март 2012 г.

Арестуваха мъж от Исперих с наркотоци

Криминално проявен мъж от Исперих е бил задържан от полицията. При претърсването на апартамента му в град Шумен са открити различни видове наркотици.

42-годишен криминално проявен мъж от Исперих е задържан при специализирана полицейска операция на криминалисти от ОДМВР - Разград и ОДМВР - Шумен.
Около 16 часа на 6 март в района на казино “Ескейп” в Исперих при извършена проверка е установено, че мъжът притежава 3,6 грама високорискови наркотични вещества, които пренася без надлежно разрешително. При последвалите процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство съвместно с криминалисти от Шумен са извършени претърсвания в жилището му в Шумен.

В тайник,намиращ се в асансьорно помещение над апартамента, с помощта на полицейско куче са открити 70 броя таблетки, бели на цвят, които при направения полеви тест реагирали на метаамфетамин, 41,5 грама суха растителна маса, която при теста реагира на марихуана и 9,5 грама прахообразно бяло вещество, което реагира на амфетамин. В санитарно помещение на жилището са намерени още 7 таблетки метаамфетамин.

Срещу криминално проявения и вече осъждан исперихчанин се води разследване за притежание на наркотици. За подобно престъпление законът предвижда затвор от 1 до 6 години и глоба от 2 000 до 10 000 лв. С постановление на прокурор е задържан за срок от 72 часа.

dariknews.bg

1 коментара:

policia каза...

Te celia rod sa banditi i narkodilari.Arestite prodaljavat

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии