вторник, 10 април 2012 г.

Влюбени правят опит за самоубийство - момичето умира


опити са самоубийство
Момче и момиче влюбени един в друг се отчаяли понеже родителите им не били съгласни на такава връзка. Момичето било намерено обесено, а момчето е откарано в болница и лекарите се борели за живота му.

Забранена любов между тийнейджъри завърши с два опита за самоубийство.

От полицията в Разград днес съобщиха за 14-годишно момиче от село Киченица, което е намерено обесено в петък следобяд в пристройка на къщата, в която е живеело с родителите си. Девойката с инициали С.Р. била осмокласничка в местното училище, имала намерение да продължи образованието си в гимназия в Разград. Местните хора предполагат, че момичето е посегнало на живота си заради това, че родителите му не одобрявали връзката му с 18-годишно момче от град Завет.

Тийнейджърката е погребана в събота, в същия ден приятелят й – младеж с инициали Ф.Ш. - също направил опит за самоубийство. Изпил е 5 таблетки безопрол, 2 таблетки синтром, 5 аналгин и 25 ланитол. Оставен е за набюдение в Интензивното отделение на разградската болница, момчето е със сърдечно заболяване, поне още 24 часа ще е тук – каза шефът на отделението д-р Георги Кулишев.

По първия случай се води досъдебно производство, по втория – проверка.


dariknews.bg

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии