вторник, 10 април 2012 г.

Влюбени правят опит за самоубийство - момичето умира


опити са самоубийство
Момче и момиче влюбени един в друг се отчаяли понеже родителите им не били съгласни на такава връзка. Момичето било намерено обесено, а момчето е откарано в болница и лекарите се борели за живота му.

Забранена любов между тийнейджъри завърши с два опита за самоубийство.

От полицията в Разград днес съобщиха за 14-годишно момиче от село Киченица, което е намерено обесено в петък следобяд в пристройка на къщата, в която е живеело с родителите си. Девойката с инициали С.Р. била осмокласничка в местното училище, имала намерение да продължи образованието си в гимназия в Разград. Местните хора предполагат, че момичето е посегнало на живота си заради това, че родителите му не одобрявали връзката му с 18-годишно момче от град Завет.

Тийнейджърката е погребана в събота, в същия ден приятелят й – младеж с инициали Ф.Ш. - също направил опит за самоубийство. Изпил е 5 таблетки безопрол, 2 таблетки синтром, 5 аналгин и 25 ланитол. Оставен е за набюдение в Интензивното отделение на разградската болница, момчето е със сърдечно заболяване, поне още 24 часа ще е тук – каза шефът на отделението д-р Георги Кулишев.

По първия случай се води досъдебно производство, по втория – проверка.


dariknews.bg

2 коментара:

Анонимен каза...

Какво направи бе момиче, погуби се зарад циганска любов.

Училище каза...

Садифе опари два пъти семейството си.Къде беше тръгнала бе дете,родителите ти бяха прави. Жалко че няма до разбереш никога вече. Почивай в мир.

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии