неделя, 29 април 2012 г.

Ученическо състезание в Беловец


велосипед
Полицейски служители от Кубрат участваха в училищна инициатива по безопасност на движението – съобщиха от ОДМВР-Разград.

В ОУ“Васил Левски”-село Беловец се проведе ежегодно ученическо състезание, в което се включиха 18 деца в три категории - до ІV клас, до VІ клас и до VІІІ клас.


Състезанието включва два етапа - демонстрация на умения в управлението на велосипед по предварително указан маршрут, успоредно с демонстриране на знания за задълженията на велосипедистите в движението по пътищата за определено време и сглобяване на пъзели, илюстриращи различни знаци, познати на учениците от съответната категория, също за определено време. Журито беше в тричленен състав, изцяло от служители на РУП Кубрат, като при предварителния инструктаж бе акцентирано върху следното: наблюдателност и толерантност; дисциплина и поведение; придобити навици и умения; концентрация за постигане на конкретна цел.

Класирането бе извършено въз основа на набрания брой точки от двата етапа на състезанието. Наградите - различни лакомства, предметни награди и грамоти, осигурени от училището, бяха раздадени на участниците, класирали се на І–во, ІІ–ро и ІІІ–то място от всяка категория.


dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии