понеделник, 25 юни 2012 г.

Бердан има нужда от помощта ви


Зов за Бердан помощ
Благодарим на хората от Разград за помощта, но имаме още нужда от съдействие – заявиха родителите на малкия Бердан Хасан от село Желязковец, който в неделя става на 3 години.

Момченцето има тумор в левия бъбрек с метазтази в черния дроб. В началото на годината в „Пирогов” му извършена успешна операция, родителите му обаче нямат средства, да са отидат на контролен преглед в столицата.
Всяка седмица Шенай и Бейхан Хасан пътуват до Варна, за задължителни медицински манипулации, които наблюдаващият лекар държи лично да наблюдава. Това са разходи по около 100 лв. всяка седмица, понякога нямаме пари и забавяме пътуването, което не е добре за лечението на детето – обясняват родителите, които са безработни, живеят от социални помощи, имат и по-голяма дъщеря – ученичка.

Преди операцията сдружение „Лудогорие” организира благотворителен концерт за Бердан, събрани бяха 1800 лв., родителите на друго болно дете от Разград също дарили пари за момченцето от Желязковец – казват с благодарност Шенай и Бейхан и с надежда, че отново ще се намери кой да им помогне.

Телефонът на майката на Бердан е: 0896955787.

dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии