вторник, 29 януари 2013 г.

Русенец катастрофира край Кубрат


Русенец катастрофира край Кубрат
Седемдесет годишен мъж от Русе е катастрофирал на заснежен път край Кубрат. Това съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

В следствие на инцидента, шофьорът е със счупени 5 ребра, фрактура на лява ръка и контузни рани по главата. След преглед в болницата в Кубрат е транспортиран за лечение в Русе.

Вчера пострадалият е управлявал с висока скорост личния си автомобил “Ситроен АХ” по пътя Кубрат-Беловец. На заснежен участък водачът изгубил контрол над возилото, излязъл вляво от пътното платно и се ударир в крайпътно дърво, уточняват от МВР.

По случая е образувано досъдебно производство.

Мъж от с. Острово пък се блъснал вчера в насрещно движещ се автомобил. Катастрофата е станала вчера на пътя Разград-Завет, до изхода на с. Побит камък, информират още от МВР.

Около 13.30 ч. вчера “Фолксваген Пасат”, управляван от 54-годишен мъж от с. Острово, поднася и се блъска в насрещно движещия се микробус “Форд Транзит” с търговищка регистрация.

При удара пострадала возещата се на задната седалка в колата Ф.Х. на 29 г. Жената е с хематом на главата. Настанена е под наблюдение в болницата в Разград.

На водача на лекия автомобил е съставен акт.

Пак около Завет вчера пиян шьофьор излязал от пътя в отсечката между с. Веселец и Завет. Сигналът за инцидента е подаден около 20.10 ч. на телефон 112.

При проверката униформените открили в колата 43-годишния Г.М. от с. Веселец. Оказало се, че нарушителя седнал зад волана на своето “Рено 19” след употреба на алкохол. Тестът с дрегер показал 2.44 промила в кръвта на Г.М.

По случая е образувано бързо производство.

topnovini.bg





0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии