петък, 22 февруари 2013 г.

Четири пожара за денонощие в Русе и Ветово


Четири пожара за денонощие в Русе и Ветово
Русенските огнеборци са гасили пламнал автомобил тази нощ.

Пожарът е възникнал около 04:18 часа в кола, паркирана на пред жилищен блок на ул. "Чипровци". Пристигналите на място огнеборци са установили, че гори лек автомобил “Опел Астра”, пожарът е ликвидиран до 05:25 часа. Напълно изгоряла е задната дясна част от багажния отсек, задната част на тавана и част от купето. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на ОДМВР Русе. Причините за пожара са в процес на изясняване. Няма пострадали.
Вчера около 20 ч. огнеборци са се отзовали на сигнал за горяща жилищна сграда в гр. Ветово. Къщата представлява едноетажна сграда (гредоред) с мазета. При пристигане на адреса е установено, че пожарът е обхванал три стаи и голяма част от покрива на къщата, потушен е за 3 часа. Сигналът не е подаден навреме, собствениците са правили опит сами да го загасят. Няма пострадали. На мястото на произшествието днес предстои извършване на допълнителен оглед.

Пожарникарите са гасили и пожар, възникнал в сухи треви и храсти в кв. Долапите до ЖП прелеза. Пожарът е обхванал площ около 2000 кв.м. Предполагаема причина е небрежност при боравене с открит огън. Пожар е гасен и на бул. "Придунавски", срещу товарна гара „Запад”. Пламнали са струпани отпадъци, до земния скат под метеорологичната кула. Пострадали няма.

dariknews.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии