събота, 27 април 2013 г.

Набиха сеславски зет заради политически плакати


Привърженици на НПСД и ДПС в Разградско се сбиха заради скъсани плакати
Набиха сеславски зет заради политически плакати. Съпругът на Фиген Тейфък от село Сеслав - Исмаил Касабов е бил пребит в село Езерче съобщава topnovini.bg

Етои цялата статия:

Привърженици на партията на Касим Дал и ДПС се сбиха заради скъсани плакати. Инцидентът е станал в село Езерче, община Цар Калоян.
Областният лидер на Народна партия „Свобода и достойнство” (НПСД) Нермин Сали обясни, че днес общинският лидер на партията на Касим Дал и Корман Исмаилов- Исмаил Касабов е бил в селото да лепи предизборни плакати на коалиция "Център - свобода и достойнство”.

Веднага след него обаче активисти на ДПС ги скъсали. Заради това между привържениците на двете партии възникнал спор.

По думите на Сали, четирима младежи от ДПС нападнали Касабов и го пребили. В момента пострадалият е в разградската болница, с мозъчно сътресение, каза Нермин Сали и уточни, че от коалицията са подали жалба в полицията.

Областният председател на ДПС Ахмед Ахмедов твърди обаче, че спорът възникнал по вина на Касабов, който пръв посегнал на младежите, които са били на възраст между 16 и 19 години. „Ние сме толерантни, но чак такава толерантност да позволим да бият млади хора, не може”, каза Ахмедов. Той подчерта, че в момента чакат момчетата да си изкарат медицинско и след това ще подадат жалба.

Настаненият в болница Касабов е инженер по образование и работи в Държавен фонд „Земеделие”. На последните местни избори той беше единственият кандидат за кмет, издигнат от партията на Касим Дал. На местния вот Касабов стигна до балотаж, но загуби от кандидата на ДПС Ахмед Ахмедов.

2 коментара:

Анонимен каза...

Браво бе бийте се ....онези само това чакат,да ви гледат сеира!!!Не вие срам....инжинер бил!!!

Познат каза...

Тези от Езерче са си биячи по природа.
Същото се отнася и за тези от Цар Калоян.
Познавам лично Исмаил Касабов. Много свестен и добър човек е. Дано побониците бъдат най-тежко наказани.

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии