петък, 26 юли 2013 г.

Опит за изнасилство в село Сеслав


24-годишен мъж от кубратското село Сеслав е задържан след опит да изнасили възрастната жена – съобщават от полицията в Разград.

Инцидентът е станал между 22 и 23.45 часа вчера. След солидна употреба на алкохол младежът с инициали М.А. влязъл в къщата на 88-годишната Х.Ш. от същото село и опитал да я изнасили.
Опитът останал недовършен, тъй като дъщерята и внука на възрастната жена се прибрали, насилникът чул отварянето на входната врата и избягал.По случая е образувано досъдебно производство.

dariknews.bg

1 коментара:

врата- противопожарна каза...

Поздравления за красивто пиленце,което сте сложили да прелита докато четем и разглеждаме блога ви.Концепцията му е страхотна и се надявам да продължавате да ни пишете.Това, че "След солидна употреба на алкохол младежът с инициали М.А. влязъл в къщата на 88-годишната Х.Ш. от същото село и опитал да я изнасили.Опитът останал недовършен, тъй като дъщерята и внука на възрастната жена се прибрали, насилникът чул отварянето на входната врата и избягал....." ужасно е..какви болни мозъци има просто не мога да повярвам....

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии