неделя, 30 март 2014 г.

Осъждан уринирал срещу полицаи и заплашвал, че ще ги заколи

Присъда от година и половина условно, с три години и шест месеца изпитателен срок получи вече осъждан мъж, който вилнял във Ветово на 7 март тази година. 

Случката се разиграла пред бистро „Аттила” в града, където обвиняемият не само че заплашил полицаите, че ще ги заколи, като при това заканата му предизвикала основателен страх, че това наистина може да се случи, но придружил вербалните си атаки и с нагли хулигански действия.


Той демонстративно обръщал и хвърлял маси, плюел служителите на реда и дори уринирал срещу тях, блъскал ги с ръце и посягал да ги удря. Агресията му се насочила и срещу полицейския автомобил, който осъждания ритал.

В резултат срещу него било започнато поредно наказателно преследване, което завършило със споразумение, сключено с прокуратурата, като в него били уредени и санкциите срещу извършителя.

В споразумението било посочено и че възпитателната работа с осъдения през изпитателния срок на присъдата му се възлага на полицейските служители от ОД на МВР-Русе по местоживеене на провинилия се мъж.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии