понеделник, 21 април 2014 г.

Шофьор блъсна жена, друг се удари в дърво в Разградско

Шофьор блъсна жена, друг се удари в дърво в Разградско

Х.М. на 22 години от град Цар Калоян се озова в Русенската болница след като бе блъсната от пиян шофьор, съобщават от пресцентъра на МВР в Разград. Произшествието станало около 16.50 часа на 18 април в Цар Калоян.

Поради движение с несъобразена скорост в завой, 27-годишнитя К.К, който карал лек автомобил „Фолксваген Голф”, удря 22-годишната жена. Пострадалата е откарана в Русенската болница с фрактура на тазова кост, без опасност за живота. Водачът е изпробван с дрегер, който отчел 1,29 промила алкохол. Взета му е и кръвна проба за изследване. Образувано е досъдебно производство.


37-годишен мъж се ударил в дърво по пътя между селата Богданци и Хърсово. Инцидентът станал около 01.30 часа на 19 април. Х.С. управлявал БМВ с несъобразена скорост, при излизане от десен завой изгубил контрол над автомобила и се блъснал в крайпътно дърво. Настанен е за лечение в Разградската болница със счупен таз, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Шофьор с 3,21 промила алкохол са засекли полицейски служители в Разград около 00.15 часа на 19 април. На бул. „Априлско въстание”, близо до кръстовището с улица „Странджа” в Разград за проверка е спрян 28-годишният С.Р. от село Мортагоново. Установено било, че мъжът управлява „Форд Ескорт” с 3,21 промила алкохол. Задържан е за 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии