петък, 2 май 2014 г.

17-годишно момче от Кубрат загина в катастрофа

Катастрофа
Тежка катастрофа с един загинал и четирима ранени е станала край село Задруга, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разгард.

Произшествието е настъпило около 02.30 часа на 2 май по път ІІ-49, село Задруга – град Кубрат. Вследствие на катострофата е загинал 17-годишният М.Р. от Кубрат. 17-годишни момчета – Ш.И. от село Бисерци и С.К. от Кубрат, са с тежки черепно-мозъчни травми и са откарани в Разградската болница. С.С. на 22 години от Кубрат, е със счупена дясна ръка, а 18-годишният Е.Х. е с охлузни рани и в шоково състояние.

Зад волана на лекия автомобил „Алфа Ромео 147” 1,9 GTD е бил 18-годишният Е.Х. от Кубрат с три месеца стаж като шофьор. В колата се возели още четирима негови приятели. Водачът ударил с автомобила изскочило на пътното платно бездомно куче, вследствие на което изгубил контрол, излязъл вляво по посока на движението си, блъснал се в крайпътно дърво и се преобърнал извън пътя в гориста местност. На място загинал возещият се на предната седалка М.Р. от Кубрат, който не е ползвал обезопасителен колан. Возещите се на задната седалка две 17-годишни момчета – Ш.И. от село Бисерци и С.К. от Кубрат, са с тежки черепно-мозъчни травми и са откарани в Разградската болница. Третият пътник отзад – С.С. на 22 години от Кубрат, е със счупена дясна ръка, а водачът на автомобила – с охлузни рани и в шоково състояние. Взета му е кръвна проба за алкохол. По случая се води досъдебно производство по чл.343, ал.1, букви Б и В във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии