сряда, 18 юни 2014 г.

Шофьор с 5 месеца стаж изтърва завой, петима пострадаха

Петима души пострадаха при пътно-транспортно произшествие в землището на кубратското село Точилари – съобщават от ОДМВР-Разград.

Катастрофата е станала около 18.30 часа вчера. Тогава 18-годишен младеж с 5-месечен стаж зад волана изтървал завой и навлязъл в насрещното платно.

Водачът с инициали О.Ф. от село Савин управлявал „Сеат Кордоба”, в който возел двама братя на 17 и на 18 години от село Горичево. На вертикална крива автомобилът навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно във „Фолксваген Голф” с прикачено туристическо ремарке, управляван от 46-годишния С.С. от село Задруга.

Пробите на водачите за алкохол са отрицателни. Екип на Спешна помощ – Кубрат прегледал пострадалите от „Сеат”-а: двамата братя са с открити рани по главите, а водачът - с рана на лявата предмишница. Шофьорът на „Фолксваген”-а е с контузия на гръден кош, возещият се до него А.А. на 37 години от село Задруга е с охлузни рани по лицето.

Нито един от участниците в ПТП-то не е използвал обезопасителен колан. Всички са транспортирани в разградската болница без опасност за живота.

По случая се води досъдебно производство.


dariknews.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии