вторник, 18 ноември 2014 г.

"БМВ" се преобърна на пътя Русе-Червена вода, петима пострадаха

Пореден пътен инцидент е станал в Русенско. Петима души пострадаха, след като "БМВ" се е преобърнало на пътя Русе- Червена вода. Катастрофата е станала в неделя през нощта, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 16-ти ноември, около 23.30 часа, на второкласния път Русе- Червена вода лек автомобил БМВ с русенска регистрация, движещ се в посока Русе е напуснал платното за движение в ляво и се е преобрънал.

Установено, че е собственник на автомобила е на 23 години от Русе, който е предоставил управлението му на друг русенец- неправоспособен и е управлявал след употреба на алкохол.

В резултат на удара са пострадали водача на автомобила, собственника му и возещите се автомобила трима души: жена на 24 години от Стара Загора, жена на 21 години от Русе и мъж на 29 години също от Русе, всички с контузни рани по главата и тялото.

След преглед в МБАЛ са освободени за домашно лечение. Причините за пътнотранспортното произшествие са движение с несъобразена скорост и употреба на алкохол, съобщават още от ОД на МВР.

topnovini.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии