петък, 6 февруари 2015 г.

Хванаха група за телефонни измами от Ветово

Русенски и старозагорски полицаи заловиха група за телефонни измами. Бандата е засечена след четири удара на обща стойност 20 000 лв., извършени в Казанлъшко от началото на годината.

При разследването казанлъшките криминалисти установили, че „мулето” получавало парите от измамените е 55-годишен мъж от Мъглиж.

Вчера на територията на Ветово е проведена специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР Стара Загора и ОДМВР Русе за задържане на лицата, извършители на телефонните измами.

Претърсени са три адреса във Ветово, обитавани от Д.П. на 58 години, Г.Д. на 21 години, А.А. на 34 години и Г.Г. на 51 години, всички от същия град. При претърсването са намерени и иззети мобилни телефони, СИМ – карти, стартови пакети и др., свързващи лицата с телефонните измами в Казанлъшко.

Г.Г. и Д.П. са задържани в Казанлъшкото районно управление за срок до 24 часа, на А.А. е взета мярка за неотклонение „домашен арест”, а Г.Д. към момента се укрива. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава, уточняват още от полицията.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии