четвъртък, 23 април 2015 г.

Откриха близо 1 200 кутии с цигари без бандерол в Смирненски


Откриха близо 1 200 кутии с цигари без бандерол в Смирненски


На 22 април, около 13:30 часа, при извършена съвместна полицейска проверка на служители от сектор Противодействие на икономическата престъпност при ОДМВР - Русе и от РУ- Ветово, в търговски обект магазин за хранителни стоки на едноличен търговец и прилежащите към него жилищни помещения, намиращи се в село Смирненски, са открити акцизни стоки без бандерол – близо 1200 кутии, съдържащи 23 760 къса с цигари.

Също така в помещенията е открита нарязана листна тютюнева маса, кафява на цвят, с тегло над 6 кг, опакована в полиетиленови пликове, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

На място е бил извършен оглед от дежурна оперативна група, намерените количества цигари и тютюн са били иззети. По случая е започнато досъдебно производство срещу Г.Н. /44 г./, за извършено престъпление по чл.234, ал.1 от НК.

В хода на полицейските действия е била открита и безцветна течност с мирис на етилов алкохол, която се е намирала в пластмасови туби с различен обем, с общо количество около 437 литра. За случая е уведомена Агенция "Митници" - Русе.

При извършената проба на място, от служителите на агенцията, се е установило, че безцветната течност има 44.4 градусов алкохол. Те са запечатали и иззели въпросната течност, съобщават още от ОД на МВР.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии