понеделник, 28 септември 2015 г.

Купа сено пламна в село Тетово

Детска игра с огън е най-вероятната причина за избухнал пожар във Тетово в събота, 26 септември, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Русе.

Отишлите на място огнеборци установили, че е запалена купа сено, като огънят е обхванал не само нея, но и пространството в близост, като се разпространил на общо 20 кв. м. площ. Гасенето му отнело цели 3 часа на пожарникарите от Ветово.

От 3:40 до 4:10 часа на 27.09.2015 г., един екип от Първа РСПБЗН-Русе и един екип от ССД при РДПБЗН-Русе са се отзовали на сигнал за катастрофа и затиснат гражданин в него лек автомобил.
При пристигане на място обаче установили, че водачът е изваден от автомобила от граждани и екип на КАТ-Русе, след което е откаран с линейка. Произшествието е станало в на кръстовището до магазин „Джъмбо”.

За времето от 22:32 до 23:55 часа на 26.09.2015, един екип от ССД при РДПБЗН-Русе, е участвал при премахване на паднало дърво, представляващо опасност за движещите се автомобили и ограничаващо преминаването. Произшествието е на адрес в с. Николово, лесопарк "Липник". Дървото е нарязано и пътят е освободен.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии