вторник, 10 ноември 2015 г.

Шофьори избегнаха катастрофа, но се сбиха

Пътен инцидент между товарен автомобил, лека кола и каруца завърши със скандал между водачите. Агресивен мъж ошамарил тираджията, а друг счупил фаровете на возилото му.

Екшънът се разиграл посред бял ден на междуселския път Малко Враново - Черешово. Водачът на товарен автомобил “Скания” (мъж от Тутракан) предприел изпреварване на движеща се пред него каруца. Междувременно водачът на лек автомобил “Рено Меган” от с. Малко Враново, който карал в насрещната лента, се наложило да отбие в банкета, за да избегне челен удар.
След разминаването на автомобилите, товарният бил настигнат от „Рено“-то, което спряло на платното за движение и му препречило пътя.

Шофьорът на камиона слязъл от колата, а от леката кола излезли трима мъже. Те заобиколили водача и започнали да му викат, че е щял да ги прегази. Един от пътуващите в лекия автомобил ударил шамар на тираджията, а друг счупил двата фара на камиона. За случилото се и двете страни подали оплакване на тел.112, след което останали да чакат полицията на място. Изпратените екипи на РУ – Сливо поле са извършили оглед на място и е започнало изясняване на случая. Заведено е досъдебно производство.


dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии