сряда, 23 март 2016 г.

Арестуваха двама фенове от Точилари, нападнали вратаря на „Челси“-Брестовене

килия
Двама фенове от село Точилари са наказани със задържане под стража за футболно хулиганство – съобщават от ОДМВР-Разград.

По време на дербито на Областна група „Изток“ в област Разград между „Златен лист“-Точилари и „Челси“-Брестовене двама мъже от публиката с неприлични възгласи нахлули на терена и се сбили с вратаря на гостите. Това станало в събота в 25-тата минута на мача между втория и третия в класирането при резултат 0:1.
Побойниците били разтървани и вратарят Себахатин Махмудов не е пострадал, дори след 8-минутното прекъсване на мача е продължил да играе. На двамата фенове обаче са съставени актове по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия. По-късно Районен съд-Кубрат постановил наказания „задържане под стража в поделение на МВР“ – 10 денонощия за 29-годишния С.Ю. и 12 денонощия за 31-годишния Н.А.

След инцидента мачът е продължил, завършил е при резултат 2:1 за „Златен лист“-Точилари, с което домакините са запазили втората си позиция в класирането на Областна футболна група „Изток“ с 2 точки преднина пред „Челси“-Брестовене и с 3 точки изоставане от водача в класирането „Стара сила“-Старо селище.


dariknews.bg


Последни публикации

Най-четени

Случайни статии