понеделник, 18 април 2016 г.

"Фолксваген Голф" изгоря в Сливо поле

запалена кола
През изминалия уикенд огнеборците в Русенско са реагирали на 5 сигнала за произшествия, най-сериозният от които е станал в петъчната нощ в Сливо поле.

На 16 април в 00:48 един противопожарен автомобил от РСПБЗН – Сливо поле е бил изпратен на ул. Й.Лютибродски, по сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф”.
При пристигане на място пожарникарите установяват,че въпросният автомобил е бил обхванат от пожара, а газовата бутилка е горяла факелно. До 02:42 часа произшествието е ликвидирано от огнеборците. Автомобилът е бил унищожен. Причината за инцидента не е установена, случаят е предаден на РУ – Сливо поле.

По-късно през деня, около 14:40 един екип от ССОД при РДПБЗН-Русе е изпратен да окаже съдействие на Община Русе при обезопасяване на пътно платно от настъпил разлив на ГСМ . Произшествието е станало на ул. Троян. Разливът е обработен с абсорбент.

В 18:44 часа на 16 април един екип от Втора РСПБЗН е изпратен за премахване на счупен клон, опасно надвиснал над пътното платно. Произшествието е станало на ул. Тетово № 24 в Русе. Клонът е премахнат.

На 17 април от 18:01 до 18:37 екип от Първа РСПБЗН е изпратен на сигнал за задимяване в бл. „Й.Йовков” на ул. Борисова в Русе. На място се оказа, че няма произшествие.

На 17 април за времето от 19:05 до 19:40 екип от Първа РСПБЗН е изпратен за ликвидиране на възникнал пожар в комин на къща на ул. Дойран в Русе. При пристигане на адреса се оказва, че дименето е от запалени сажди в непочистен комин и има задимяване на втория етаж. Най-вероятната причина за възникналия пожар е неправилно ползване на отоплителни уреди. Пострадали хора няма.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии