неделя, 11 септември 2016 г.

Хванаха мъж, с адрес в исперихското село Свещари изнасилил 44-годишна жена в Разград

изнасилване
Служители на криминална полиция разкриха в рамките на 22 часа извършител на тежко престъпление срещу личността, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Криминално проявеният и осъждан Г.Д.Х., на 37 години, с адрес в исперихското село Свещари изнасилил 44-годишна жена в Разград.

Сигналът за случилото се е подаден от жертвата около 22 часа на 9 септември. Жената съобщила, че на същата дата около 20.30 часа неизвестно лице я е изнасилило в района на Арменски лозя, над градски парк.

Установено е, че докато се е прибирала пеша от парка към семейната вила, жената е застигната от непознато лице, което чрез физически сила и заплахи сломява съпротивата й и се съвкуплява с нея, след което й отнема и сумата от 20 лева. По случая образувано досъдебно производство.

След проведени незабавни оперативно-издирватделни мероприятия и действия по разследването от служители на РУ МВР-Разград, Отдел Разследване, Сектор ПКП и група НТЛ, извършителят е задържан вчера.

Оказва се, че той е освободен от затвора седмица преди това по присъда за изнасилване. Установено е, че мъжът не познава жертвата и случайно я вижда на есенния панаир в Разград. Към момента предстои предварителното му от наблюдаващ прокурор.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии