вторник, 13 септември 2016 г.

56-годишен шофьор почина в автомобила си в с. Глоджево

Русенската полиция разследва смъртен случай на водач на лек автомобил, съобщава ОД на МВР.

На 12 септември около 13:00 час е съобщено за пътен инцидент в гр. Глоджево, на ул. Вела Пеева. На място е изпратен полицейски екип на РУ – Ветово. Установено е, че на прав участък от пътя, товарен автомобил «Рено Експрес», управляван от 56-годишен мъж, е напуснал пътното платно вляво по посока на движението, качил се е върху тротоар и е блъснал с предната си дясна част предната лява част на паркиран лек автомобил «Опел Кадет».

При удара паркираният лек автомобил се е изместил и се е ударил в железобетонен стълб. При изместването си, паркираният автомобил е ударил стояща с гръб към него пешеходка на 54 години. Пристигналият на място екип на ЦСМП-Ветово е констатирал, че водачът на реното е починал в автомобила. Ударената жена е прегледана, при което са й установени леки наранявания - охлузвания на коляно и ръка. Тя е освободена за домашно лечение.

На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе и лекар от съдебна медицина. По случая е назначена съдебно-медицинска експертиза, която да изясни кога и от какво точно е настъпила смъртта на водача. По случая е образувано дознание. Работата по изясняването на пътния инцидент продължава.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии