неделя, 30 октомври 2016 г.

Трима нарушители от Китанчево: единият бягал от полицията, вторият – с чужди табели, третият – карал пиян

Трима нарушители са засечени край исперихското село Китанчево за малко повече от денонощие – съобщават от ОДМВР-Разград.

Първо от служителие на РУ-Исперих е направен опит да бъде спрян лек автомобил „Опел Вектра“ по пътя между Исперих и село Китанчево. Случката се разиграла около 0.30 часа на 28 октомври. Водачът отказал да реагира на светлинен сигнал и стоп палка. За да осуети проверката, навлязъл в банкета на насрещното платно, заобиколил полицейския автомобил и избягал.
По-късно е открит от органите на реда. Оказало се, че това е 29-годишният П.Д. от Китанчево, криминално проявен и осъждан. По случая е образувано бързо производство.

Водач, който си служи с контролни знаци, издадени за друго МПС, е установен при полицейска проверка, извършена около 2.00 часа на 29 октомври. 40-годишният Д.К. от Китанчево поставил чуждите регистрационни табели на лек автомобил „Опел Комбо“.

По същото време е спрян за проверка и „Опел Кадет“ без регистрационни табели.. Шофьорът, А.К. на 34 години от селото, е изпробван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,37 промила. Мъжът е задържан за 24 часа.

По първите два случая са образувани бързи производства, а по третият – досъдебно производство.


dariknews.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии