четвъртък, 8 декември 2016 г.

Пожар в къща гасиха огнеборци през нощта във Ветово

Четири излизания по сигнали за пожари са имали екипите на РДПБЗН- Русе през изминалото денонощие.

В 14:05 часа екип от РСПБЗН- Ветово е гасил запалване на сажди в коминно тяло на къща. Произшествието е било в гр. Ветово. Няма нанесени материални щети.

Екип русенски огнеборци от Първа РСПБЗН в 15:52 часа са се отзовали по сигнал за запален метален контейнер в Русе на ул. Д-р Петър Берон.
Запалването е било предизвикано от изхвърляне на незагасена жар от печка на твърдо гориво в контейнера. Няма нанесени щети.

Екип от Втора РСПБЗН- Русе в 18:34 часа е насочен за гасене на друг метален контейнер, намиращ се на бул. Липник в Русе, близо до метанстанцията. Горенето е ликвидирано на площ около един квадрат. Няма щети.

За времето от 22:18 до 00:30 часа тази нощ екип от РСПБЗН- Ветово е изпратен по сигнал за пожар в къща. При пристигане на място се установява, че има горене в стая и коридор на къща. Произшествието е възникнало на ул.Христо Г.Данов в гр. Ветово.

Горенето е ликвидирано на площ около 20 кв. м. Унищожено е домашно имущество. Според установеното от огнеборците човекът, който обитавал къщата е заспал с цигара, което е предизвикало запалването. Той не е пострадал.topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии