сряда, 14 юни 2017 г.

За ден засякоха трима шофьори без книжки

Трима водачи без валидни свидетелства за правоуправление са засечени при полицейски проверки на територията на Разград и Исперих в един и същ ден – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Около 12.30 часа на 12 юни в Исперих е спрян лек автомобил „Опел Мовано“, управляван от 22-годишния И.И. Мъжът шофирал след като е лишен от това право по административен ред с влязло в сила наказателно постановление.


По случая е образувано бързо производство.
На 12 юни около 21.10 часа в Исперих е спрян автомобил „Ауди 80“. 31-годишният водач зад волана – С.А. от село Белинци, управлявал повторно в едногодишния срок от наказването му за липса на свидетелство за управление на МПС. Мъжът е задържан за 24 часа, а по случая е образувано незабавно производство.

Около 15.30 часа на 12 юни в село Пороище е спрян за проверка „Мерцедес“, управляван от 44-годишния С.С. от Хърсово. Мъжът шофирал с невалидно свидетелство за управление на МПС и в едногодишния срок от влязло в сила наказателно постановление. По случая е образувано бързо производство.dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии