петък, 9 ноември 2018 г.

С цветя, подаръци и пожелания за олимпийска титла посрещнаха Тайбе Юсеин в родното Мъдрево

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен бе днес на официалното посрещане на световната шампионка по борба Тайбе Юсеин в родното й село Мъдрево - съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.

Събитието бе организирано от местното кметство и община Кубрат, на площада пред читалището се събраха почти всички жители на населеното място, както и на съседни селища, а също и представители на клубовете по борба от област Разград.
Световната шампионка бе посрещната с изпълнение на Химна на Република България, който с радост Тайбе Юсеин чу и пя на шампионата в Будапеща. След него имаше и музикален поздрав от 11-годишната Анита Георгиева от Кубрат, която изпълни песента „Вярвай във мечтите“.

„Горда съм, че постигнах успех за България, но съм горда, че постигнах успех и за Мъдрево и сега цяла България знае къде се намира Мъдрево и кой е световният шампион от Мъдрево. Благодаря ви, че сте тук заради мен“ – каза пред множеството Тайбе Юсеин.
Областният управител Гюнай Хюсмен поднесе красив букет от рози на младата шампионка, връчи й Плакета на Областния управител, който получават хора с принос към развитието и прославата на региона, подари й и таблет, с който да заснема успехите си.



dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии