неделя, 18 ноември 2018 г.

Осем пожара за два дни, при единия – обгазен човек

пожарна
Общо осем пожара са гасили за два дни огнеборците от Разградско – съобщават от РД”Пожарна безопасност и защита на населението”-Разград.

При единия от инцидентите е пострадал човек. Пожарът е станал в Благоево в къща на ул. „Филип Тотю”. Сигналът е получен в 16,19 ч. на 16 ноември. Собственикът на имота вдишал дим и затова е приет в разградската болница.

Огънят унищожил 100 кв.м. покривна конструкция, домашно имущество, броя бяла и черна техника, 4 броя ПВЦ дограми, 6 врати и 8 броя мебели.
В същия ден в 8,17 ч. е имало пожар и в село Йонково в имот на ул. „Абритус”. Пламъците унищожили водогреен котел за отопление, 3 броя бяла и чена техника, 25 кв. м. покривна конструкция и опушил 25 кв.м. стени.
Пак в Исперих, но на 17 ноември е третият пожар с нанесени щети. На ул. „Александър Стамболийски” пламнала къща. Изгоряла 9 кв.м. дървена ламперия, пластмасова пръскачка и моторен трион.
Останалите пет пожара са без нанесели материални щети. На 16 ноември горял комин на къща в село Стражец, а на 17 ноември – комин в жк „Орел” в Разград, отпадъци на ул. „Козлодуй” в Кубрат, комин в село Дряновец и отпадъци в землището на Благоево.dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии