четвъртък, 6 декември 2018 г.

Двама шофьори блъснаха хора и избягаха от местопроизшествието – в Разград и Ясеновец

Два инцидента с блъснати пешеходци и избягали от местопроизшествието шофьори разследва полицията в Разград – съобщават от ОДМВР-Разград.

Лек автомобил блъснал пешеходка в Разград, а после напуснал местопроизшествието. Инцидентът станал около 20.40 часа на 4 декември по булевард „Дунав“ до пресечката с улица „6-ти септември“.
На 5 декември около 9.00 часа е установен водачът на автомобила „Фиат Пунто“ – Ж.П.П. на 38 години от Разград. Мъжът управлявал МПС, след като е лишен от това право по административен ред и свидетелството му за управление на МПС му е отнето. По случая е образувано.


Сигнал за лице в безпомощно състояние до спирката в село Ясеновец е получен на тел.112 в 0.45 часа на 5 декември. На място е установен 45-годишният С.А. от селото с тежка черепно-мозъчна травма. Пострадалият е откаран в МБАЛ-Разград. В хода на разследването става ясно, че мъжът е блъснат от преминаващ автомобил. На 5 декември в 10.00 часа е задържан извършителят на деянието – Р.Б. на 23 години от село Ясеновец.



dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии