петък, 19 април 2019 г.

Мъж загина при пожар в Русе, търсят тялото му

Мъж загина при пожар в Русе, търсят тялото му. Инцидентът е станал около полунощ в къща на ул. „Бозвели“. В нея са живеели възрастни мъж и жена, като жената е невредима, но мъжа е загинал в пожара.

"Той се казва Камен Димчев, на 74 години и е един от най-известните пещерняци в Русенско", съобщи за Дарик председателят на Туристическо дружество „Приста“ Сашо Попов.

"Той живееше бедно, но не беше клошар, не ровеше по кофите с боклук. Димчев е сред хората с най-голям принос за проучването на пещерите в региона, половината от „Орлова чука“ е изследвал той", каза Попов.


"Тялото му все още не е открито", съобщи за Дарик началникът на Пожарната комисар Димитър Павлов. Той обясни, че вътре в къщата и в двора й е затрупано с боклуци и всякакви вещи, събирани от обитателите в продължение на години.

'Това затруднява издирването на мъжа. По обясненията на жената, той се опитал да гаси пламъците и останал вътре, за да спаси свои ценни вещи. В това време е рухнал и покривът на постройката и го е затрупал", обясни комисар Павлов.




dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии