вторник, 7 май 2019 г.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще се срещне с жители на всички лудогорски общини от утре до събота

Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи начело с председателя на партията Мустафа Карадайъ пристига на посещение в Разградска област утре, 8 май.

 Ръководните кадри на Движението ще имат срещи с жителите на всичките седем общини от областта.
Визитата съвпада с началото на месеца Рамадан, в който мюсюлманите дават благотворителни вечери Ифтар, г-н Карадайъ ще спази тази традиция, давайки три вечери Ифтар.
На 8 май, когато е и рожденият ден на председателя на ДПС, в бистро „Зайо Байо“ в Разград се очаква на Ифтара на Мустафа Карадайъ да присъстват над
400 души. В петък е насрочен Ифтар в Завет, а в събота, 11 май – в Исперих.
В четвъртък, 9 май, от 10,00 ч.в едно от най-големите села в област Разград – Дянково – г-н Карадайъ ще има среща с бизнеса и с местните структури на Движението.
През четирите дни на посещението си ръководните кадри на ДПС ще имат срещи в: Трапище, Манастирци, Брестовене, Кубрат, Бисерци, Беловец, Езерче, Цар Калоян, Самуил, Богомилци, Веселина, Киченица, Острово,
В програмата на централния предизборен лъч е включено и събитие, насочено специално към младежите от региона – на 10 май от 22,00 ч. те са канени на младежката дискотека в местността „Демир баба текке“.




dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии