четвъртък, 20 юни 2019 г.

Нарушители на пътя: дрога в колата, чужди табели, шофьор без книжка

Трима нарушители на Закона за движение по пътищата са засечени вчера в Разградско, обран е и един автомобил – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Лек автомобил „Опел Астра“ е спрян около 21.40 часа на 19 юни в Кубрат. В хода на проверката е установено, че 28-годишният водач от село Брестовене държи високорисково вещество – суха тревиста маса, която при тестване реагира на амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Неправоспособен водач от село Духовец пък е установен около 20 часа на 19 юни. Управляваният от 48-годишния мъж автомобил „Ситроен Саксо“ е спрян за проверка в исперихското село Белинци. Освен че е неправоспособен, мъжът шофирал в едногодишния срок от наказването му за същото деяние с влязло в сила наказателно постановление на „Пътна полиция“ – Шумен. По случая е образувано бързо производство.
Лек автомобил „Мазда 626“ е спрян при полицейска проверка в исперихското село Лъвино. Около 16.30 часа на 19 юни е установено, че 21-годишният водач управлява автомобила с поставени 2 броя немски регистрационни табели, издадени за друго МПС. Образувано е досъдебно производство.
Лек автомобил „БМВ 316“ е бил разбит между 1.00 и 7.00 часа на 19 юни в заветското село Брестовене. Колата била паркирана пред дома на 19-годишния й ползвател. През шофьорската врата на автомобила е задигнат CD-плейър „Sony“, от жабката – мъжки кожен портфейл с документи. Нанесените щети са в процес на установяване. Води се разследване.





dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии