вторник, 9 юли 2019 г.

Улици вместо кални пътеки

В Кубратско започна ремонт на уличната мрежа в населените места на общината. Рехабилитацията на компрометираните улици стартира от село Севар.

„Средствата са осигурени от местния бюджет и от Министерският съвет, който отпусна 700 хил. лева“, съобщи кметът Алкин Неби. Градоначалникът, съвместно с председателя на Общинския съвет Хюсеин Юмеров извърши оглед на свършената работа от фирмата изпълнител „Пътперфект“ - Силистра.

„Въпреки трудностите, правим всичко възможно да се асфалтират повече улици, защото хората го заслужават", каза за Радио Шумен Алкин Неби.
Кметът на Общината се срещна с жителите на Севар, а те изказаха задоволството си от свършената работа. „Тази улица се асфалтира за първи път откакто се помня, досега не приличаше на улица, а на кална пътечка", сподели 74-годишният Мехмед Тахиров.
След огледа на улиците „Дунав“ и „Марица“ жителите на Севар се похвалиха и с прясно асфалтирано кръгово кръстовище, което по думите на хората не е било основно ремонтирано от над 50 години. След село Севар ще бъдат асфалтирани улици и в селата Тертер и Мъдрево.




bnr.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии